Airconditioning

Autotemp is uw leverancier van al uw airconditioning onderdelen en uw onderhoud in Leeuwarden, Friesland en omstreken. Wij leveren aan een groot scala van klanten meer dan 30 jaar uitsluitend kwaliteitsproducten van hoogwaardige materialen. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan compressors, condensors, filterdrogers, verdampers, leidingen en ventilatoren. In het Service Center maar ook door onze servicewagens ter plaatse kan onderhoud aan uw voertuig worden verricht. Autotemp verricht Airco onderhoud en inbouw aan alle motorvoertuigen. U kunt hierbij denken aan autos, vrachtwagens, bussen, campers, landbouw en grondverzetmachines en caravans.

Airconditioning is voor steeds meer automobilisten dé manier om het hoofd koel te houden. De installatie wordt echter steeds gecompliceerder. Mede door het toenemend gebruik van elektronica, wordt van de installateur een specialistisch kennisniveau verwacht. Daarom is het plezierig te weten dat er een specialist is, die u deze zorg uit handen neemt: Autotemp.

Wanneer gewerkt moet worden met koudemiddelen, dient een bedrijf aan zware milieutechnische eisen te voldoen. De regelmatig inspecterende overheid verleent daartoe een zogenaamde STEK-erkenning. Wij beschikken over deze erkenning. En dat zegt veel over onze werkkwaliteit.

Door de grote variëteit aan automerken wordt een flinke wissel getrokken op elektronicakennis en is een breed scala aan onderdelen een vereiste. Autotemp biedt beide en is daarom déoplossing voor zowel montage als onderhoud. Houd daarom het hoofd koel en neem contact met ons op.

Airco Airco