Radiateuren

Radiateuren

Autotemp is met recht dé superspecialist op het gebied van radiateuren. Autotemp heeft nagenoeg alles op het gebied van koelen: radiateuren, oliekoelers, kachelradiateuren, interkoelers en koelblokken.

Wij leveren zowel koper/ messing als ook aluminium radiateuren. Het is altijd mogelijk om op uw verzoek een radiateur om maat te laten maken of het bestaande koelblok te vervangen door een nieuw koelblok in onze fabricage hal. Alles kan geheel naar eigen wens geproduceerd worden!

Wij beperken ons niet tot personenauto's. Ook voor alle andere voorkomende voertuigen zoals vrachtauto's, heftrucks, tractoren en grondverzetmachines biedt Autotemp een oplossing op maat. Zelfs scheepsradiateuren zijn voor ons vertrouwd terrein.

Autotemp levert elke mogelijke radiateur. Vrijwel altijd uit voorraad leverbaar tegen goede prijzen. Mocht een radiateur niet meer op voorraad zijn dan leveren wij uw radiateur veelal binnen 24 uur.

Indien gewenst, repareert en reviseert Autotemp zeer vakkundig de door u aangeboden radiateur. Autotemp monteert voor u ter plaatse of in het Service Center de radiateur geheel professioneel.

Daarbij staan kwaliteit, een professionele instelling en service voorop. En niet te vergeten; snelheid van leveren wat mogelijk gemaakt wordt door onze route servicewagens.